Fijne Feestdagen en een mooi 2019!

De eindsprint van 2018 is ingezet. Onze focus is alweer gericht op een nieuw jaar. 

Wij kijken terug op een turbulent en enerverend jaar, waarin we grote stappen hebben gezet richting toekomst. Het jaar 2018 gaat de boeken in als het jaar waarin we eindelijk konden werken in een grotere keuken. Na jaren passen en meten met elke vierkante centimeter kreeg de keukenbrigade eindelijk lucht en konden we ook koks van grotere omvang aannemen.

Verder werden er dit jaar ook functionele ruimtes gerealiseerd, zoals een kleedruimte voor het personeel, een spreekkamer, kantoor en washok.

Daarnaast was het ook het jaar van de 'Hoogh Kamer'. Deze nieuwe ruimte is speciaal ingericht voor grotere gezelschappen en we hebben hier al vele gezellige gasten mogen ontvangen en verrassen.

Ook was 2018 het jaar van een overdosis aan kersen die de takken bijna van de boom deden scheuren en een jaar waarin alle asperges tegelijkertijd hun kop op leken te steken. De vele zinderende zomerdagen zorgden voor een top-terrasjaar. Met als hoogtepunt het feit dat we in de top 100 van beste terrassen van Nederland terecht kwamen.

Per 31 december gaan we in de wintermodus en sluiten we even onze deuren om pas op de plaats te maken en ons goed voor te bereiden op een nieuw seizoen. 

Op 11 maart openen wij onze deuren weer en gaan we van start in een nieuwe lente.

Ook het komend jaar hebben we weer diverse verrassingen voor u in petto en staat er weer het een en ander te gebeuren. 

Wordt vervolgd....

Wij wensen jullie allemaal heel fijne feestdagen en een gezellig, gelukkig, gezonde en culinair 2019 toe.

Jos, Lidy en het dreamteam

Reacties zijn gesloten.