Ons bedrijf

Op zijn 15e nam Jos het bedrijf van zijn vader over i.v.m. diens overlijden. Het was destijds een gemengd bedrijf, met varkens, tuinbouw en akkerbouw. Al snel bleek, dat Jos zijn passie bij de tuinbouw lag en de varkens moesten daarom al snel het veld ruimen. Na vele omzwervingen via augurken, spruiten, bospeen, prei en bonen, specialiseerde hij zich uiteindelijk in asperges en aardbeien. In 2009 is daar een nieuwe hobby aan toegevoegd: de kersenboomgaard. Al met al heeft Jos nu al bijna 30 jaar ervaring met het telen van asperges en is het areaal inmiddels uitgegroeid tot 15 hectare. Wij hopen, dat onze liefde en passie voor deze koningin van de groente terug te zien en proeven is in ons product.

In de loop der jaren hebben wij onze bedrijfsactiviteiten uitgebreid en inmiddels zijn we veel meer dan alleen maar een tuinbouwbedrijf.
Zo hebben wij in 2014 een volledig nieuwe seizoenswinkel geopend. Hier verkopen wij van alles om van uw maaltijd een feestje te maken en nog veel meer, zoals asperge-kroketten, aspergekaas, asperge-ijs, maar natuurlijk ook Hollandse sausjes, krielaardappeltjes, ham en gerookte zalm. Ook vind u bij ons in de winkel een door onszelf in samenwerking met Villeroy en Boch ontwikkeld asperge-servies.
Sinds 2014 hebben wij ook een nieuwe tak van sport: een lunchroom met groot dakterras.

 

Genoeg redenen dus om ons bedrijf een keer te bezoeken.

joslidy

 

Maak hier uw keuze...