Lunchkaart

Lunch (te bestellen tot 16.30 uur)

Portie handgesneden frietjes

Bladsla met stukjes gebakken kip, omgeven door paddestoelen uit de pan, stukjes bacon en met een vrolijke noot van cashew, opgesierd met chilidressing.

Verzameling slabladeren vergezeld van geitenkaas, streak bacon, en gekaramelliseerde peertjes, omgeven door vijgen en sesamzaadjes en bewerkt met balsamicodressing.

Quiche deze

€ 8.00

Een heerlijke huisgemaakte seizoens-quiche met bijpassend mini-soepje van het seizoen.

Croissantbun met nutella

Broodje met stukjes malse kip op een bedje van sla, verlekkerd door een pittig sausje van sambal en chili en omgeven door knapperige cashewnoten

Gedroomd broodje met huisgemaakte tonijnsalade op een gespreid bedje van rucola

Salade met gamba's, pittig gewokt in door chorizo geraakte olie, chorizo, knoflookolijven verfrist met een dressing van citroenmayonaise

Uitsmijter 2.0: Broodje voor de helft belegd met ham en gesmolten kaas en de andere helft met gebakken ei, begeleid door groendecoratie. Dit broodjes is vegetarisch of vegetarisch te maken!

Rundercarpaccio, naar hoger niveau verheven door een gemengde salade, licht geraakt door truffelcreme, pijnboompitjes, Grana Padano en zongedroogde tomaatjes.

Dikke Mik

€ 7.00

Dikke sneeën brood met 2 bourgondische vleeskroketten. Keuze uit: • Bourgondische vleeskroketten • Aspergekroketten (vegetarisch) • Een combinatie van beiden Dit gerecht is vegetarisch of vegetarisch te maken!

3x een heerlijk handzaam broodje, zij aan zij gelegen, met ieder een eigen karakter: 1 belegd met carpaccio en truffelmayonaise; 1 met gerookte zalm, mosterd-dille dressing en oosterkaviaar en 1 met brie zoetgehouden door honing en met als beste

Broodje met licht gesmolten brie, lichtgeraakt door verse honing temidden van walnoten en een plukje salade. Dit broodjes is vegetarisch of vegetarisch te maken!

Broodje met een bedje van sla, lauwwarme streaky bacon en geitenkaas, op smaak gebracht met honing, omgeven door walnoten.

Rijk belegd broodje met carpaccio voorzien van een heerlijke truffelcreme, vergezeld van geroosterde pijnboompitjes en zongedroogde tomaatjes. Geperfectioneerd met geschaafde Grana Padano kaas en een mooi bouquet als garnering.

Voor de helft belegd met gerookte zalm besprenkeld met een overheerlijke mosterd-dillesaus. De andere helft is belegd met zalm-salade, geheel omsingeld door een verse garnering.

Tosti

Doediemar

€ 5.00

Tost ham en kaas. Dit gerecht is vegetarisch of vegetarisch te maken!

Lunchgerechten voor twee

Rijk pallet van diverse waterlanders: gamba's uit de wok, gerookte zalm en forel, garnalenkroketjes en huisgemaakte tonijnsalade, vergezeld van een cocktailsausje, kleine salade en sneeën brood.

Verrassingslunch voor twee. Dit gerecht is vegetarisch of vegetarisch te maken!