De winkel

Verschijningsdatum

Meestal worden de eerste week van april de eerste scheurtjes in de grond al gesignaleerd en kunnen de asperges met Pasen op het menu worden gezet.

Vers van de boer

Onze asperges gaan elke dag naar de veiling, waardoor er geen voorraden blijven liggen en onze asperges altijd dagvers zijn. Wij doen daarom ook niet aan stuntverkopen, maar kiezen voor versheid en kwaliteit.

Schillen

Dankzij onze twee schilmachines hoeft u deze klus niet meer zelf te klaren en kunt u onze asperges vers en goed geschild meenemen. Zo kunt u heel snel een gezonde maaltijd op tafel zetten. Hoe verser hoe lekkerder, maar mocht u ze toch nog een paar dagen geschild willen bewaren, dan kunnen wij ze ook voor u verpakken in schaaltjes of vacuüm. Deze laatste methode is uitermate geschikt voor degenen die een voorraad in hun diepvries willen aanleggen. In de koelkast blijven ze nog één week houdbaar.

Sorteringen

Natuurlijk verkopen wij diverse sorteringen. Wij werken met een automatische sorteermachine, dus de asperges worden nóg gedetailleerder gesorteerd en beter gewassen.

Toebehoren

Naast onze asperges verkopen wij allerlei toebehoren om van iedere aspergemaaltijd een klein feestje te kunnen maken. Ook bij de keuze van deze producten staat bij ons kwaliteit voorop en daarom hebben we met zorg wijnen, sausjes, soepen e.d. uitgekozen en onze beenham komt steeds vers van de Keurslager. Ons assortiment blijft groeien en inmiddels verkopen wij o.a. asperge-kaasjes (vers van de kaasboerderij), asperge-ijs, aspergekroketten, aspergekookboeken en servies. O.a. ons eigen asergeservies wat we i.s.m. Villeroy en Boch hebben ontwikkeld. Voor meer informatie hierover zie: www.fieldsofgold-servies.nl

Cadeaupakket

Mocht u een origineel cadeau zoeken dan kunt u ook hiervoor bij ons terecht. Wij stellen voor u een cadeaupakket samen en pakken dit mooi in. Deze pakketten zijn in allerlei prijsklassen samen te stellen. Ook kunnen wij in zo'n pakket bijvoorbeeld een lunchbon verwerken voor onze Gasterij.

Inspiratie

Kijk rustig rond op onze site en laat u verrassen door alles wat er rondom asperges te vertellen is en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die de koningin van de groenten biedt om steeds weer een verrassende maaltijd op tafel te zetten.

Versautomaat:

Mocht onze winkel dus gesloten zijn, dan hoeft u in elk geval niet met lege handen naar huis. Onze versautomaat staat voor u klaar zolang de poorten naar ons erf open zijn. Deze automaat accepteert alle Euromunten en biljetten van 5 en 10 Euro. Ook geeft hij - indien van toepassing - wisselgeld terug.

Openingstijden:

Maandag en Dinsdag: Gesloten
Woensdag t/m Zondag: 9.30 - 17.00 uur

LET OP! Keuken sluit van woensdag t/m vrijdag om 15.30 uur
Op zaterdag en zondag sluit de keuken om 16.30 uur

winkel1

winkel2

winkel3

winkel4

winkel5

winkel6

Maak hier uw keuze...