Laatste nieuws

Fijne Feestdagen en een mooi 2019!

De eindsprint van 2018 is ingezet. Onze focus is alweer gericht op een nieuw jaar.  Wij kijken terug op een turbulent en enerverend jaar, waarin we grote stappen hebben gezet richting toekomst. Het jaar 2018 gaat de boeken in als het jaar waarin we eindelijk konden werken in een grotere keuken. Na jaren passen en…
Lees verder...

Agenda

15, 16, 22 en 23 december: Kerstbrunch van 11:00 tot 14:00 uur  januari + februari: wintersluiting 11 maart 2019: start nieuw aspergeseizoen, winkel en Gasterij open na wintersluiting.
Lees verder...

Hoogh Kamer

Op 15, 16, 22 en 23 december organiseren wij een pre-Kerstbrunch. Deze brunch start om 11:00 uur. Tijdens deze brunch zal boer Jos rondlopen om uw vragen over onze teelten te beantwoorden. Inschrijven hiervoor is noodzakelijk d.m.v. een mail naar info@aspergehofhuijbers.nl Let op: VOL=VOL. Kosten: € 24,50 per persoon (inclusief koffie en thee).
Lees verder...

De Gasterij

Onze menukaart is weer aangepast aan het seizoen, nieuw zijn onder andere: salade 'Toffe Peer' (salade met geitenkaas, gecarameliseerde peer, bacon, vijgen en een pittenmix) en salade Chill Tjikkie (in ketjap gewokte kip, bacon, gebakken paddenstoelen en cashewnoten). Ook op het krijtbord prijken regelmatig nieuwe gerechten.
Lees verder...

Maak hier uw keuze...